Pages

Tuesday, 24 May 2011

Testimoni Pengguna Herbal Rimba

TESTIMONI & KOMEN PENGGUNA HERBAL RIMBA

1. Nama: Puan R [ nama penuh dirahsiakan] Umur: 26 Tahun. "Saya isteri kepada suami
:: yang berusia 52 tahun. Suami saya mempunyai masalah zakar yang cepat layu dan tidak tahan lama. Lebih-lebih lagi beliau mengambil pil darah tinggi daripada pihak Hospital. Kami telah diperkenalkan khasiat HERBAL RIMBA pada Okt 2008. Suami saya telah menggunakannya dan terbukti berkesan. Zakarnya amat keras dan mengembang. Saya dapat mencapai klimaks setiap kali bersamanya. Terima kasih HERBAL RIMBA. 

2. Encik Raslan Karim ( 48 tahun - ahli perniagaan ) 
:: saya mengidap penyakit kencing manis peringkat awal. Oleh kerana saya mempunyai 3 orang isteri, saya perlu berada pada tahap keupayaan seksual yang optima. Mujur ada HERBAL RIMBA - saya dapat melaksanakan tanggungjawab memberi nafkah batin kepada mereka semua tanpa masalah.

3. Kapten (B) Mohd Rahim ( 50 tahun - tokoh korporat 
:: saya menggunakan HERBAL RIMBA kerana umur saya yang semakin meningkat. Dengan HERBAL RIMBA saya tetap bertenaga dan sentiasa sedia untuk bertarung dan mengalahkan 'lawan-lawan' saya bila-bila masa sahaja. Mereka tidak komplen sekalipun saya kerap masuk 'gelanggang' kerana mereka puas dengan persembahan saya. Dengan HERBAL RIMBA saya sentiasa yakin dengan keupayaan saya untuk mengawal tempoh saya berasmara .

4. Encik Yazid Supian ( 32 tahun - penjawat awam )
:: saya baru berkahwin dan sangat bimbang kerana saya cepat ejakulasi. Menurut pakar perubatan hal ini berlaku kerana tabiat saya yang aktif melancap semasa bujang dulu.sebelum mengguna HERBAL RIMBA saya sering tewas dengan isteri saya, malahan tidak dapat memberi beliau nikmat orgasm walau sekali pun. Tapi sekarang dengan HERBAL RIMBA, terbalik pula .. kini giliran isteri saya yang berkali-kali orgasm dengan keampuhan senjata saya. Hubungan kami sekarang semakin romantis dan tidak seperti dulu,
kini isteri saya sentiasa sudi bila diajak "bersama". Hanya RM15 satu kapsul dan saya dapat kepuasan untuk 3-hari berturut-turut !

5. Mr Ridhwan McRyan ( 40 tahun - ekspatriat )
:: I'm married to a wonderful Malay lady for the past 10 years. I have always been satisfied with our sex life and my wife has no complaints. However, recently I tried HERBAL RIMBA and discovered that I can 'do' more. Now, my wife thinks I'm getting better with age! Thanks to HERBAL RIMBA.

6. Mr Quah Teong Keat ( 35 tahun - pengurus bank )
:: sebelum mencuba HERBAL RIMBA saya selalu cepat letih dan tidak sanggup sambung permainan hingga babak ke-2. Tapi sekarang dengan HERBAL RIMBA saya sudah boleh melepasi masa tambahan. Isteri saya pun semakin gembira dengan perubahan diri saya.

7. DJ Arun ( 28 tahun - penata muzik di sebuah disko )
:: dengan HERBAL RIMBA no problem untuk saya melayan peminat wanita. Satisfaction guaranteed! Always.

8. Encik Shukri ( 31 tahun - peniaga kedai runcit )
:: saya pernah mencuba berbagai ubat sebelum ini, tapi tak ada yang setanding HERBAL RIMBA. Saya mampu terus ereksi walaupun sudah memancutkan airmani! Ini membantu saya memberi orgasm kepada isteri saya. Permainan saya sekarang jauh lebih lama dari dulu. Terimakasih HERBAL RIMBA!!!

9. Encik Halim ( 65 tahun - pesara )
:: memang dahsyat !!! isteri-isteri pakcik pun heran dengan kebolehan pakcik sekarang ini ... pakcik rahsiakan HERBAL RIMBA dari mereka.

10. Encik Razak ( 27 tahun - kakitangan kerajaan )
:: saya baru kahwin 3 bulan yang lalu. Sebelum saya guna HERBAL RIMBA saya sering kalah bila bertarung dengan isteri saya. Kini, dengan bantuan  HERBAL RIMBA  saya mampu bertahan lama dan memberi yang terbaik kepada isteri saya. Satu paket HERBAL RIMBA sudah cukup untuk kegunaan satu bulan. Memang BEST. Saya bercadang untuk pergi berbulan-madu kali kedua. Kali ini, saya pasti bawa HERBAL RIMBA bersama-sama. 

No comments:

Post a Comment